配送ポリシー

Firmaoplysninger

calm.

Vesterbrogade 13, 3TH

1620, København

Danmark

CVR nr. 41038438

 

Generel information

Så snart en varebestilling er registreret hos os, modtager du en mail med en ordrebekræftelse. Vær dog opmærksom på at dette er ikke det samme som en faktura. Du modtager efterfølgende denne faktura på mail, når dit køb er gennemført og det er denne der er gyldig som din kvittering. Når vi afsender din vare, sender vi også en mail med link til GLS Track & Trace-funktion, så du kan følge forsendelsen. Bemærk, at det kan tage nogle timer før GLS scanner pakken.

I tilfælde af uoverenstemmelser med vores lager eller prisfejl, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen eller prisen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.

Ved bestilling af en større ordre kan du blive kontaktet med henblik på anden fragtbetaling end opgivet. Har du spørgsmål til dette, kontakt os på info@c-alm.com.

 

Returvarer

Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen.

Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 30 dage, når du handler online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du modtager varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis varen er sendt retur inden 30 dage fra modtagelsen.

Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, vi måtte have ved returforsendelse af varen.

 

Ombytning/returnering

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare, skal du blot kontakte os (info findes længere nede). Vi vil derefter sende et returlabel, som sættes på emballagen og pakken afleveres på Posthuset eller i Pakkeboksen. Aidem Laicos betaler returfragten, når du vælger at ombytte.

Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Du følger igen ovenstående procedure og får tilsendt et returlabel. Vær opmærksom på, at vi pålægger et gebyr på 65 DKK.

OBS! Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen.

Returvarer sendes til:

calm.

Vesterbrogade 13, 3TH
1620, København V 
Danmark

 

Betaling

calm. modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms (25%).

 

Sikkerhed

calm. bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi kun tilbageføre penge for en vare til det betalingskort eller den PayPal konto, som også er anvendt ved købet

 

Levering/Fragt

(Fragt er gratis ved køb fra 1000 DKK eller tilsvarende, omregnet i anden valuta)

Ved levering i Danmark tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan få leveret din pakke:
GLS Hjemmelevering (pakken leveres til privatadressen) 65 DKK
GLS Erhvervslevering (pakken leveres til arbejdspladsen) 65 DKK
GLS Pakkeshop (du vælger selv udleveringssted og pakken leveres til den valgte Pakkeshop) 65 DKK
Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem GLS.
Leveringstiden er normalt 1-2 dage. Ved afsendelse modtager du et Track & Trace-fragtnummer, så du kan spore samt følge din pakke.

Ved forsendelser til EU lande, må der forventes en leveringstid på 2-3 dage og øvrigt udland max. 5-7 dage.

 

Reklamationsret

Alle handlede varer er omfattet af dansk købslovgivning, som giver to års reklamationsfrist. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os hurtigst muligt:

Telefon alle hverdage fra kl. 08-17: (+45) 60379109 el (+45) 51952802
Mail: info@c-alm.com

calm. vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Reklamationer sendes til:

calm.

Vesterbrogade 13, 3TH
1620, København 
Danmark
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelse
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal forsendelsen senest 14 dage efter returneres.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@c-alm.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

/ calm.